A Tisza Ajtó Kft. Debrecenben több mint tizenöt éve gyárt és forgalmaz minőségi beltéri ajtókat, bejárati ajtókat és ablakokat. A debreceni tevékenységünk megkezdése után három évvel megnyitottuk első budapesti bemutatótermünket is. Az üzleteink száma azóta egy újabb budapesti bemutatóteremmel bővült. Cégünk fő tevékenysége: beltéri ajtók gyártása és forgalmazása.

Milyen beltéri ajtókat kínálunk? Vákuumfóliás, festett, CPL, dekor, üveg, krómcsíkos, furnéros beltéri ajtókat és tolóajtókat. Ezeken kívül nem utolsó sorban műanyag, acélos, s line típusú bejárati nyílászárókat.

Tapasztalt és dinamikus csapatunk célja, hogy szakmai felkészültségünkkel, segítő és támogató hozzá állásunkkal megkönnyítsük vásárlóink döntését, illetve biztosítsuk Önöket, hogy a nálunk megrendelt nyílászáró ékessége lesz otthonuknak.

Cégünk 2002 évi megalakulása óta elérte, hogy vásárlók ezreinek lett a kedvenc nyílászáró szaküzlete. Ezt bizonyítja az ismételten hozzánk forduló elégedett ügyfelek valamint a cégünket ismerőseiknek is ajánló referencia megrendelők tömkelege.

Mottónk: MINŐSÉG-ÁR-RUGALMASSÁG

Szolgáltatásaink közé tartoznak többek között:

– árajánlat küldése
– kapcsolatfelvétel telefonon
– teljes körű helyszíni felmérés, illetve szaktanácsadás
– gyártó cég révén gyors rendelési intervallum
– szállítás
– bontás
– beépítés
– helyreállítás
– garancia

A Tisza Ajtó Kft. által forgalmazott termék kategóriák >>