5 évvel ezelőtti verhetetlen árakon, egyedi méretek felár nélkül!

A mai rohanó világban fontos, hogy az ember, ha haza ér igazán otthon érezze magát. Lakásunk harmonikus kialakításában meghatározó szerepet töltenek be beltéri ajtóink.A Tisza Ajtó Kft. ehhez kínál Önöknek a piacon szinte egyedülálló vákuumfóliás módszerrel gyártott beltéri ajtókat. Ajtóink alapanyaga MDF, amely egy homogén, görcs és feszültségmentes, ideális nedvesség tartalmú anyag, minek köszönhetően az ajtó nem fog vetemedésnek indulni.

A vákuumfóliázással készült ajtóinkon egy 0,4 mm vastag műanyag fólia található, ami rendkívül erős és időtálló anyag. Közel 50 féle színből választhatja ki az ajtó felületét. Az ajtók formai, esztétikai kinézetének csak a fantáziánk szabhat határokat. Beltéri ajtóinkat több mint 110 féle marásmintával, üvegezéssel, acélcsíkozással készíthetőek.

Ajánljuk vákuumfóliás ajtóinkat mindazoknak az igényes vásárlóinknak, akiknek fontos a minőség, ahol kisgyermek van, ahol az ajtó fokozott igénybevételnek van kitéve, mivel ezzel a csúcstechnológiával kezelt felületű ajtó ellenáll a fizikai behatásnak, karcolásnak, szennyeződésnek. Nincs, él fóliázás a vákuumfólia teljesen körbe öleli az ajtót, így a nedvesség és a pára sem foghat ki ajtóinkon.

Kiemelkedően fontos előnye még ajtóinknak, hogy utólag szerelhető tokkal készülnek, így az építkezés, felújítás utolsó fázisában szerelhetőek be. Vákuumfóliás ajtóink mind műszakilag mind szerkezetileg tökéletesen megfelelnek azoknak, akik hosszú távra szeretnék pénzüket befektetni egy minőségi és egyedi ajtóba.

Az ajtó 42 mm-es vastagsága, MDF alapanyaga, stylofoam anyaggal történő hőszigetelése, a kiváló minőségű 3 menetes, utólag egyénileg is könnyen állítható táskás pánt, az AGV olasz zártest, a zárfogadó, a cserélhető gumitömítés mind a vákuumfóliás ajtóink tartozéka az Önök legnagyobb elvárásainak teljes mértékben megfelelő ajtók.