5 évvel ezelőtti verhetetlen árakon, egyedi méretek felár nélkül!

Amikor a minőség az időtálló elegancia találkozik, a modern idők stílusával akkor beszélünk a beltéri ajtók egyik legkedveltebb változatával a válogatott MDF alapanyagból készült, mart mintázatú, egyedi méretezésű festett ajtóinkról.

A Tisza Ajtó Kft. beltéri festett ajtói minden igénynek megfelelő bútor minőségű felülettel rendelkeznek. Felületkezelésüket ECO-air típusú festékszóróval végezzük. Mivel a felület festése során 4 rétegben történik az ajtó fedése a gondos alapozás, csiszolás, festés ismétlődő folyamatával egy olyan nagy keménységű, selyemfényű, UV álló felületet kapunk, amely újrafestést soha többé a jövőben nem igényel.

Az örök letisztult elegancia a minden belsőépítészeti stílushoz igazodó mai napig legtöbbet rendelt fehér szín mellett a Ral színskála minden színe megtalálható palettánkon.

Festett ajtóink mintázatukat illetően lehetnek teli, mart, acélcsíkos és üveges felületűek az önök igényeihez és elképzeléseihez igazodva. Az utólag szerelhető tok, a tömör ajtólapok 27 decibeles hangszigetelése, a megfelelő szigetelést biztosító gumitömítés, a szabályozható minőségi vasalatok mind garanciát adnak arra, hogy ön a legjobb döntést hozta, meg amikor a Tisza Ajtó Kft. festett beltéri ajtója mellett tette le voksát.