5 évvel ezelőtti verhetetlen árakon, egyedi méretek felár nélkül!

CPL beltéri ajtók

Napjainkban beltéri ajtóink sajátos kiegészítőjévé váltak otthonainknak, nem csupán egy része az épület szerkezetének, mint régebben volt. Az utólag szerelhető tok előnyeinek köszönhetően az ajtó beszerelése az utolsó munkafázisok során kerül a helyére. A CPL fóliával felületkezelt ajtók gyártásánál karc-hő és vegyszerálló melamin akril laminált lemezt készítünk, amit magas hőmérsékleten egy 5 mm vastag impregnált faerezetes papírmintás HDF-re préselünk rá. Szintén ezt a magas szilárdságú lemezt használjuk az ajtólap valamint az ajtó tokjának elkészítésénél. Az ajtólap élére és a tokra papír alapú lakkozott fóliát impregnálunk. Az ajtólap belsejét papírrács betéttel, esetleg tömör könnyített faforgács betéttel látjuk el. CPL ajtóink ajtólap nélkül is rendelhetőek. Ilyenkor egy átjáró tok kerül legyártásra a pánt a zárfogadó és a gumitömítés ebben az esetben nem tartozékai az ajtónak.

CPL tele beltéri ajtó

Tele kivitelben a CPL ajtók 2 féle mintázattal készülnek. A lap lehet vízszintes és függőleges mintázatú. Egyéni stílusunk és fantáziánk szerint az ajtólap és a tok készülhet különböző szálirányú mintázattal, ill. színnel is.

CPL intarziás beltéri ajtó

CPL ajtóink a mai modern kor igényeinek, szerkezeti elvárásainak megfelelve szinte művészi alkotásokkal felérő mintázatokkal ékesítik otthonainkat. Ajtóink mintázata derékszögű négyszögekből állnak. Egy stílusosan megmunkált laminált felület felosztása és síkban más pozícióba történő elhelyezésével kapjuk a különböző formavilágot.

CPL alucsíkos beltéri ajtó

A CPL ajtóink egyik elegáns modellje a fémintarziás változat, aminek laminált felületű intarziáját 1 cm széles rozsdamentes vagy más CPL felületű betéttel látjuk el. Ezeknek a díszítéseknek a kombinálása számtalan formában megjeleníthetőek ajtóinkon. A fémintarziát bármely eltérő színű dekorfelülettel is helyettesíthetjük.

CPL kisüveges beltéri ajtó

CPL rátétléces beltéri ajtó

Az ajtólapok sík felülete úgynevezett rátétlécekkel megtörhető, díszíthető, ezek a lécek nem érnek ki teljesen az ajtólap széléig, mert akkor akadályozná az ajtót a szabad mozgásában. Ezzel a dekoráló elemmel a mai modern ember igényének megfelelő formavilágot lehet kialakítani. A rátétlécek készülhetnek azonos, ill. eltérő színvilágú anyagokból is.

CPL vázkeretes beltéri ajtó

A vázkeretes ajtóinkon az egybefüggő betét elemeket vázszerkezet tartja össze. Ezen betétek formája minden esetben négyszög alakú.
Az ajtólapok mintázata a szálirányból adódóan lehet horizontális és vertikális egyaránt. Egy úgynevezett rátétléc kerül a betétre vagy az üvegre, melyek egymáshoz való illeszkedése gérbe vágással vagy a lécek egymásra ütköztetésével kerül kivitelezésre..

CPL edzett üveges ajtó

Azoknak, akik szeretik és igénylik, hogy otthonuk világos legyen ajánljuk CPL edzett üveges ajtóinkat amiben egy 8 mm vastag edzett biztonsági üveg található. Ezek az ajtólap egész felületét képezhetik az üveg frízzel való összefogatásának köszönhetően. Az üvegkombinációk tárháza széles körű az Önök igényeihez alakítjuk azt. A laminált tokszerkezetbe speciális rozsdamentes vasalattal készítünk igény szerint teli edzett üveges ajtókat. Üvegfelületeink savmart, katedrál, de kérhető átlátszó kivitelben is. Ezen üvegek a lehetőségek tárháza szerint mintázhatóak.

CPL kétszínű intarziás beltéri ajtó

Az igazán stílusos és a modernitás felé nyitott megrendelőinknek ajánljuk ezeket a 21. század remekműinek tekinthető többszínű intarziás CPL ajtókat. Ezen ajtóink elkészítésénél több laminátum kombinációját alkalmazzuk egyszerre.

CPL kétszínű alucsíkos intarziás beltéri ajtó

A fémcsíkok elhelyezése számtalan formában megoldhatóak fontos szempont viszont, hogy az intarziák az ajtólap teljes szélességén érjenek át, egymás mellett és nem egymást keresztezve helyezkedhetnek el, valamint legalább 5 cm legyen a két intarzia között.

CPL mintaintarziás ajtó

Belsőépítészeti szempontból hatalmas áttörést hozott a CPL ajtók mintaintarziás formavilága. Merjen nagyot álmodni, képzelje, el az ajtó formavilágát mi megvalósítjuk Önnek. Az 5mm vastag laminált lemezből bármilyen intarzia minta megvalósítható legyen az egy kép, ábra esetleg szám.

A CPL beltéri ajtó kínálatunk megtekinthető és kipróbálható bemutató termeinkben:

4028 Debrecen Laktanya u. 8. (Botond utca sarok) Tel.: 06-52-537-158

1141 Budapest Gvadányi u. 87. ( Nótárius u. sarok, a Rákos patak parton ) Tel.: 06-1-273-1528

Kérjen árajánlatot!

CPL beltéri ajtók színválasztéka

A CPL beltéri ajtók színválasztéka igen széles körű. Megtalálhatjuk a homogén felületeket, de inkáb a fa utánzatú cpl fóliák a legelterjettebbek. A cpl beltéri ajtók felületei variálhatóak akár az ajtólapon is lehet több féle szín. Lásd: Kétszínű intarziás CPL beltéri ajtó -k . Illetve a cpl ajtón a két különböző intarzia találkozásánál króm csík is elhelyezhető lásd: Kétszínű alucsíkos intarziás CPL beltéri ajtó -k.

Cpl ajtó Színválasztékunk a következő

Fehér
cpl ajtó felület

Fehér capuccino
cpl ajtó felület

Fekete capuccino
cpl ajtó felület

Szürke tölgy
cpl ajtó felület

Natur tölgy
cpl ajtó felület

Vörös éger
cpl ajtó felüle

Fehér tölgy
cpl ajtó felület

Sötét tölgy
cpl ajtó felüle

Barna tölgy
cpl ajtó felület

Mokka tölgy
cpl ajtó felület

Natur juhar
cpl ajtó felület

Pácolt bükk
cpl ajtó felüle

Szürke dió
cpl ajtó felület

Világos dió
cpl ajtó felület

Amerikai dió
cpl ajtó felület

Lazac juhar
cpl ajtó felület

Wenge classic
cpl ajtó felület

Mirabelle
cpl ajtó felület

Toszkán oliva
cpl ajtó felület

Indiai alma
cpl ajtó felüle

Vörös szilva
cpl ajtó felüle

Barna szilva
cpl ajtó felüle

Sötét oliva
cpl ajtó felület

Natur oliva
cpl ajtó felület

Calvados
cpl ajtó felület

Cseresznye
cpl ajtó felület

Pácolt cseresznye
cpl ajtó felület

Algesztes bükk
cpl ajtó felület